top of page
  • tommy9668

Bak hver CV skjuler det seg en historie: Glenns vei til suksess med Mastil Rekruttering

Innleieforbudet av vikarer har skapt utfordringer for både arbeidssøkere og bedrifter, ved å begrense fleksibiliteten i arbeidsmarkedet. Dette har ført til en situasjon hvor bedrifter sliter med å tilpasse seg raskt ved personalbehov, og arbeidssøkere møter større hindringer for å finne midlertidig arbeid og vise frem sine ferdigheter.


Spesielt for personer som ønsker å komme inn eller tilbake på arbeidsmarkedet, kan innleieforbudet skape en barriere ved å redusere antallet tilgjengelige inngangsmuligheter, som vikariat eller midlertidige stillinger.


Krevende tid

For noen år siden tok Glenn et dristig valg ved å si opp sin stilling som selger, en beslutning som snart ble etterfulgt av en uventet helseutfordring. Uten jobb og med helsen som en barriere, fant Glenn seg selv i en krevende situasjon. Å søke jobber ble en umulighet, og CVen hans begynte å vise merkbare hull. Disse hullene, som mange ser på som 'røde flagg', ble til hinder for Glenns muligheter i jobbmarkedet.

 

Ikke gi opp!

Friskmeldt, men stilt overfor en ny utfordring – COVID-19-pandemien – fortsatte Glenns utfordringer. Han fikk jobb som oppsøkende selger rett før COVID gjorde sitt inntog, en jobb som var fysisk umulig under restriksjonene som ble lagt under pandemien, og mistet derfor denne stillingen. Med en CV som ikke lenger reflekterte hans evner og innsatsvilje, og nye regler som begrenset mulighetene for innleie, så fremtiden usikker ut. Han ble raskt avskrevet på bakgrunn av CV og fikk sjelden mulighet til å komme på intervju.


Det var her Mastil kom inn i bildet. Vi hos Mastil, med vårt motto "Vi kan folk!", ser potensialet i hver eneste kandidat. Vi forstår at en CV ikke alltid forteller hele historien. Vi arbeidet tett med Glenn, for ikke bare å finne en jobb som passet hans ferdigheter og potensial, men også en arbeidsgiver som verdsetter de samme verdiene.

 

Sonova - Vendepunktet

Da en mulighet oppsto hos Sonova grep vi den. Glenn ble tilbudt et vikariat, en gyllen mulighet til å demonstrere sin verdi og kapasitet. Nesten et år senere, har Glenn vist seg å være uvurderlig for teamet og er nå teamleder for Customer Service, med personalansvar for syv personer.

«Jeg trives godt her. Jeg har gode kolleger, et godt fagmiljø, utfordringer og utvikling og kan jobbe med produkter som gir andre et bedre og mer fullverdig liv»

Glenns Refleksjoner og råd til andre

I samtale med Glenn, reflekterer han over reisen: "Det har vært en berg-og-dal-bane, men Mastil så meg for den jeg er, ikke bare hullene i CVen min." Hans tips til andre i lignende situasjon er: Gi aldri opp! Bruk ditt nettverk og vær aktiv. Og ikke vær kritisk med deg selv over å ikke ha en jobb, det er mange som av ulike årsaker har havnet i denne situasjonen.


 

Comments


bottom of page