top of page
Om-Oss_overst.jpg

OM MASTIL

“Vi vet hvor viktig riktig jobb kan være for et menneske, og vi forstår betydningen av å ha den rette ansatte på rett sted. Derfor jobber vi hardere enn de fleste for å finne den perfekte matchen mellom mennesker og bedrifter.”

Monica og Tommy er to av eierne og rådgiverne i Mastil.

Mastil er en pålitelig samarbeidspartner innen rekruttering og bemanning. Vi leverer skreddersydde og fleksible løsninger innen rekruttering og bemanning innenfor de fleste bransjer. Vi er opptatt av effektive og gode prosesser. Engasjement og god kvalitet er viktig for oss og det skal gjenspeile seg i våre prosesser – enten du er kunde eller kandidat. Vi bidrar til at mennesker som ansetter, og som søker jobb, finner den rette balansen mellom evner og ambisjoner, slik at hverdagen blir mer meningsfylt

DETTE ER OSS

Mastil er et spansk ord som betyr mast (i seilbåt). Vi vil være en stø mast i et utfordrende farvann, for både våre kunder og kandidater. Med respekt og forståelse for dagens og morgendagens utfordringer, brenner vi for å bidra med vår kompetanse.

Vi er et bemannings- og rekrutteringsbyrå som dekker et bredt spekter av bransjer. Vi brenner for å hjelpe folk til å finne relevant og godt arbeid, og tilby de beste kandidatene for bedriftene vi jobber for. Takket være mange års erfaring i bransjen har vi tilgang til et stort nettverk og har god kunnskap for å finne gode treff.

Jeg har i hele min yrkeskarriere jobbet med mennesker på ulike måter og har fått en solid bakgrunn innen rekruttering- og bemanning siden starten av 2007. Jeg har god kjennskap til nærmiljøet via stort nettverk og gode relasjoner. Å bidra med at talentfulle mennesker finner drømmejobben sin og se hvordan de påvirker selskapene de jobber for på en positiv måte, gir for meg mening i arbeidshverdagen. Som tidligere håndballspiller på høyt nivå vet jeg hvor viktig det er å ha de rette menneskene på de rette stedene for å oppnå felles mål. Jeg tror at å finne riktig talent er avgjørende for enhver bedrifts suksess, og jeg er begeistret for å være en del av den prosessen.

Silje Benonisen

Silje Benonisen er eier og rådgiver i Mastil.

Tommy Svendsen

Jeg har jobbet med rekruttering og bemanning siden 2012 og elsker å bygge nettverk og relasjoner. Det er magisk når kunder og kandidater kommer tilbake basert på tidligere samarbeid. Jeg har en svært allsidig bakgrunn fra arbeidslivet innen flere bransjer og med fokus på folk. Når jeg ikke er på jobb liker jeg å være aktiv og drive med blant annet innenbandy, ishockey, fotball, studio, paddel og alpint. Jeg liker å utforske nye steder og tilbringe tid på fjellet rundt et bål. Å hjelpe andre bedrifter og enkeltpersoner med å lykkes, er det som virkelig begeistrer meg. Noe av det beste jeg vet er å se en bedrift vokse sammen med fornøyde ansatte!

Tommy Svendsen er eier og rådgiver i Mastil.
Monica Skutlaberg Helt er eier og rådgiver i Mastil.

Jeg har jobbet i rekrutteringsbransjen siden 2006 og jeg elsker jobben min. Jeg fokuserer på å bygge relasjoner basert på tillit, respekt og ærlighet, og dette har hjulpet meg med å skape en stor kundebase og et stort nettverk gjennom årene. Jeg er sertifisert i ulike verktøy for personlighetsanalyse og har jobbet med mange ulike stillingskategorier. Utenom jobben liker jeg å reise, pleie relasjoner og jeg er veldig glad i hyggelige og gode middager med nære og kjære. Jeg streber alltid etter å forstå behovene til mine kunder og kandidater for å sikre gode og grundige prosesser, og jeg gir meg ikke før oppdraget er løst!

Monica Skutlaberg Helt

Anne Berit Voldengen er eier og rådgiver i Mastil.

Anne Berit Voldengen

Jeg har lang erfaring fra detaljhandel med salg, ledelse og personal-ansvar. Det gir meg stor glede å kunne bidra til å gi andre muligheter som igjen gir mestring og trygghet. Det er et privilegium å bli invitert på innsiden av ulike selskaper, og hjelpe til å finne deres neste teammedlem. Med et strategisk tankesett og god forretningsforståelse, er jeg i stand til å ta velvurderte beslutninger og finne den beste kandidaten for jobben. På fritiden liker jeg å utforske nye steder og møte nye mennesker. Jeg er lokalt engasjert og har flere års erfaring fra styrearbeid.

Julie Skogen Skjærbekk

Min erfaring med bemanning er bred og sammensatt etter 15 år i bransjen.

Jeg er genuint opptatt av mennesker og er overbevist om at det å hjelpe mennesker til å finne seg arbeid, er en viktig brikke for å finne sin plass i samfunnet.

Jobben som rekrutterer, er et viktig verktøy for å kunne inkludere så mange som mulig i arbeidslivet. Noe som er veldig motiverende og givende for meg.

Jeg har opp igjennom årene fått god innsikt i arbeidsmarkedet i Innlandsregionen. At jeg har jobbet tett med både medarbeidere og kunder har gitt meg en god forståelse av hvor viktig det er å se behovene ulike mennesker har, og hvordan man kan få oppdragsgivere til å bruke denne kunnskapen til å hente ut optimalt potensiale til beste for sin bedrift.

Julie Skogen Skjærbekk, rådgiver i Mastil
Smilende kunde med lys I ansiktet.

HVORFOR DU BØR VELGE MASTIL

Vi er grundige

Mastil representerer bedrifter og kandidater som er kompetente innenfor sine felt. Vi har den faglige styrken og de som kjenner oss vet at vi er grundige og seriøse.  

I Mastil vet vi hvor viktig en jobb kan være for et menneske, og vi vet hvor viktig det er med riktig ansatt på rett sted. Derfor jobber vi hardere enn de fleste med å finne den rette matchen mellom kandidat og bedrift. Alle er forskjellige,.Vi har kunnskapen og metodene som skal til for å identifisere det rette valget for begge parter. Det er en av grunnene til at vi med trygghet kan si: Vi kan folk!

Noen ganger er det nødvendig å utfordre

Våre kunder har ofte et klart bilde av hva slags kandidat de ønsker seg når de har behov for flere ansatte, men noen ganger er det ikke like klart. Vi er en samarbeidspartner som kan utfordre og analysere behovene når det trengs.

Vi vet at det kan være lett å overse viktige krav og menneskelige verdier når man ser verden fra innsiden og toppen av egen bedrift. Vi  har lang erfaring i bransjen. Det gir oss verdifull innsikt i hvilke utfordringer bedrifter befinner seg i, i ulike faser av bedriftenes utvikling. Når vi utfordrer og stiller de rette spørsmålene, vil vi belyse hvilken kompetanse og menneskelige kvaliteter som trengs for å nå bedriftens mål.

Tillit fra kandidater og bedrifter

Mastil er opptatt av at våre kunder og kandidater skal være trygge på vår håndtering av all informasjon vi får eller innhenter i forbindelse med et oppdrag eller en ansettelse.Vi sørger derfor for 100%  konfidensiell behandling av all data vi får fra dere.

Vår misjon

Vi er i markedet for å formidle jobber og besette stillinger for å øke livskvaliteten og økonomien til kunder og kandidater.

Våre verdier

Vi bidrar til bedre livskvalitet og arbeidsliv gjennom innlevelse og kunnskap.

Vår visjon

​Det er alltid viktig for oss i Mastil å vise respekt i møte med andre mennesker. All informasjon og økonomi vi behandler blir alltid tatt på alvor og behandlet respektfullt.

Respekt

Vi mener at engasjement er nøkkelen til suksess for oss, våre kunder og kandidater. Ved å engasjere oss og delta på aktiviteter og arrangementer i nærmiljøet holder vi oss oppdatert, og vi knytter nye nettverk og relasjoner. Vårt engasjement kommer fra vår lidenskap for å hjelpe mennesker og organisasjoner til suksess, og dette vises i alt vi gjør.

Engasjement

Vi holder det vi lover. Vi er åpne og ærlige i våre prosesser og gir ærlige tilbakemeldinger og svar.

Ærlighet

I Mastil er vi opptatt av å se og erkjenne dine følelser og behov, slik at vi kan forstå dine ambisjoner og hva du trenger. Vi vil alltid føle din glede, dele suksessen og feire resultatene vi skaper sammen.

Empati

VÅRE BÆREKRAFTSMÅL

Gjennom våre bærekraftsmål vil vi ta en aktiv rolle i å bidra til FNs plan for bærekraftig utvikling. Vi tror at ved å fokusere på helse og livskvalitet, likestilling mellom kjønnene og samarbeid, kan vi bidra til å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid for alle. Dette arbeidet er viktig, og vi vil fortsette å jobbe hardt for å obidra til å oppnå bærekraftsmålene.

I hele vår virksomhet fokuserer vi på å øke menneskers livskvalitet. Det å ha noe meningsfylt å gå til hver dag og være i en jobb man mestrer og trives med er viktig for helse og livskvalitet.

Bærekraftmål nr. 3 – Helse og livskvalitet

Vi er opptatt av like muligheter mellom kjønnene da likestilling er en menneskerett. Vi vil jobbe for å sikre at alle har like muligheter og at det ikke er noen form for diskriminering på grunn av kjønn eller andre faktorer. Vi vil også jobbe for å øke mangfoldet og inkluderingen i arbeidsplassen, og sikre at alle får lik behandling og muligheter for å utvikle seg og vokse i sin karriere.

Bærekraftmål nr. 5 – Likestilling mellom kjønnene

Vi vil samarbeide med våre samarbeidspartnere, offentlige institusjoner og samfunnet for øvrig for å sikre at vi jobber sammen for å oppnå en bærekraftig fremtid. Vi vil jobbe for å fremme samarbeid, dele kunnskap og erfaringer, og arbeide mot felles mål for en bedre fremtid.

Bærekraftmål nr. 17 – Samarbeid for å nå målene
Revidert arbeidsgiver - logo

Vi er en Revidert Arbeidsgiver

Revidert Arbeidsgiver er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. Gjennom ordningen får bedrifter dokumentert sin kvalitet som arbeidsgiver gjennom ekstern revisjon av rutiner og praksis. Områder som kontrolleres er ansettelseskontrakter, vurdering av risikoforhold hos innleier, HMS, arbeidstid, lønn og sykepenger.

bottom of page