top of page
Jobbsoker_1-2-scaled.jpg

SØKER DU NY JOBB?

“Med forståelse, innlevelse og empati for menneskene vi jobber for og med, skaper vi god økonomi og økt livskvalitet både for kunder og kandidater.”

Er du på utkikk etter å ta det neste steget i din karriere? Mastil består av erfarne rådgivere som er opptatt av å finne rett arbeidsplass for deg. Vi mener den viktigste forutsetningen for å finne en jobb som passer deg, er å bli kjent med hvem du er som person.

Alle personer er unike på hver sin måte, og vi ønsker å få frem det beste hos hver enkelt. Gjennom å kartlegge din kompetanse og hvem du er, hjelper vi deg med å finne en arbeidsplass hvor du vil føle mening, glede og økt livskvalitet.

Vi kan folk!

Gode kollegaer på arbeidplass som gir dem følelsen av glede og livskvalitet.

Når vi i Mastil rekrutterer folk, er vi opptatt av at du skal komme til en sted hvor du får arbeidsoppgaver som samsvarer med dine evner og ambisjoner. Det kaller vi flytsonen. Du kan lese mer om den her.

Vi hjelper deg med å finne den bedriften som passer for akkurat deg. Vi bruker menneskekunnskap, tester og erfaring til å kartlegge dine evner og ambisjoner. Sånn finner vi den bedriften som vil tilby deg en hverdag du vil trives med. Siden vi bruker så mye av vår tid på jobben, er det viktig å ha det bra når en er der.

 

Alle folk er forskjellige og hver person er unik

I Mastil ser vi dine evner og ambisjoner – og tar dem på alvor. Vi kan folk, og vi finner det som er unikt med deg. Slik vil vi sammen finne en arbeidsplass som betyr noe for deg, og hvor du trives sosialt og med de utfordringene du får. Du skal føle at stedet du har kommet til vil videreutvikle deg, både faglig og som person.

HVORFOR SAMARBEIDE MED MASTIL?

"Jobben er ikke alt, men den er en av de viktigste redskapene vi har for økt livskvalitet"

Du skal alltid føle trygghet

Vi vet at noen kan grue seg til å gå på intervju, og at det er naturlig å være nervøs. Vi er opptatt av å skape trygge rammer for deg, og vil alltid møte deg med et vennlig smil og en god kopp kaffe. Alle i Mastil er genuint glade i mennesker, og vil få jobbintervjuet til å føles som en uformell og hyggelig samtale. Hos oss kan du alltid være sikker på at dine personopplysninger blir ivaretatt sikkert i henhold til GDPR.

Det er viktig for oss å alltid være ærlige med hva du kan forvente deg. Vi vil aldri overselge noe, og vil alltid fortelle om både dine og våre kunders forventninger rundt en eventuell stilling.

Vi er opptatt av din hverdag

Våre rådgivere ønsker å matche deg med en jobb som gir deg en best mulig hverdag. Din livskvalitet er viktig for oss. Sammen finner vi en jobb til deg som vil gi deg en bedre hverdag og muligheter for en positiv utvikling.

Vi er opptatt av å bli godt kjent med deg som er kandidat. Vi er nysgjerrige på å finne ut av hva du er spesielt god på. Vi gleder oss alltid til å møte nye mennesker og se på hva slags muligheter den enkelte har.

MESTRING OG UTVIKLING FØRER TIL TRIVSEL

Når du opplever samsvar mellom ambisjoner og evner på jobben, vil du trolig føle deg tilfreds og motivert i arbeidet ditt, vi kaller det for å være i flytsonen. Du vil føle at du har den nødvendige kompetansen og ferdighetene til å takle utfordringene du får, samtidig som du kan utvikle deg videre og strekke deg etter nye mål. Du vil føle mestring og tilfredshet, og vil sannsynligvis bidra til en positiv holdning på -og til jobben din. Personer som opplever samsvar mellom ambisjoner og evner, vil ofte ha en god balanse mellom arbeid og fritid, fordi de ikke føler seg overveldet av jobbkravene eller føler seg utenfor flytsonen.

 

Vi vil gjerne bidra til din personlig og profesjonelle utvikling. Ved å kjenne deg godt vil vi kunne anbefale deg til riktig jobb. Målet er at du kan fokusere på å utvikle deg innenfor ditt fagområde og ta på deg større og mer utfordrende oppgaver etter hvert.

To mennesker i jobbintervju på møterom

HVORDAN FUNGERER JOBBSØKER-PROSESSEN?

Hos oss vil du oppleve et positivt miljø som hver dag ønsker å utrette det beste for deg. Vi strekker oss langt for å finne rett jobb for akkurat deg, fordi vi vet at det kan gjøre en stor forskjell i livet å finne den arbeidsplassen du vil trives på.

 

Vi ønsker å bli kjent med deg under trygge rammer

Våre rekrutteringsprosesser starter alltid med en hyggelig og uformell prat hvor vi blir litt bedre kjent med deg. Vi  er opptatt av å skape trygge rammer under intervju, og vil sørge for at du har det komfortabelt. Etter at vi har hatt en samtale, vil vi ved behov gjennomføre en personlighets- og evnetest for å kartlegge hvem du er og hva dine behov er, slik at vi kan hjelpe deg med å lykkes i jobben.

Tett dialog

Under hele rekrutteringsprosessen vil vi holde en tett dialog med deg. Personlig kontakt er viktig for oss og for deg som er i kontakt med oss. Derfor vil alle som har vært på intervju alltid få en personlig telefon fra en av oss.

 

Hva bør du tenke over når du søker en jobb?

Når du søker jobb er det viktig å ha en oppdatert CV som er kort og presis, og som inneholder relevant erfaring. Skriv en jobbsøknad som får frem din motivasjon for å søke på stillingen og hvorfor denne stillingen appellerer til nettopp deg. Gjennom en søknad har du mulighet til å få frem hvem du er på en helt annen måte enn en i en CV. En god søknad kan i enkelte tilfeller være nok til å få et intervju hos potensielle arbeidsgivere.

 

Ønsker du hjelp til å sette opp en CV? Ta kontakt med oss, så bistår vi gjerne med det. Du kan også velge å ha din CV registrert hos oss for fremtidige stillingsutlysninger.

EN JOBB KAN PÅVIRKE LIVSKVALITETEN DIN

Det er ikke slik at meningen med livet er å jobbe. Noen mener at meningen med livet er å gi livet mening. Mange av oss finner mening i en jobb hvor vi opplever at det er en god balanse mellom ambisjonene våre, utfordringene vi får og de evnene vi har. Et sted hvor vi finner mestring og utvikling sammen med andre mennesker. Vi tror at dette bidrar til å gi økt livskvalitet, og at du vil erfare at ditt arbeid gir konkrete resultater når det er et godt samsvar mellom dine evner og ambisjoner. 


Derfor bruker vi mye tid på å finne balansen som gjelder for deg.

To mennesker som smiler og opplever livskvalitet og glede sammen

VI HJELPER DEG MED Å FINNE EN JOBB DU TRIVES I

Vi har til sammen over 40 års erfaring i å jobbe med rekruttering og bemanning. Ved hjelp av vår kompetanse og en god samtale med deg, vil vi gjøre alt vi kan for å legge til rette for at du finner en jobb som vil bidra til å gi deg økt livskvalitet.

Hos oss blir du ivaretatt og sett. Vi vil det beste for alle vi jobber med, og bryr oss om at vi finner en god match for deg. Vi lytter til dine behov, og sammen finner vi gode løsninger. Når du har fått en stilling gjennom oss, vil vi følge deg opp i et halvt år for å forsikre oss om at du har funnet en jobb du trives i.

«Etter 24 år i TNT/Fedex var jeg klar for en ny utfordring. Jeg sjekket ut noen muligheter og kom raskt i kontakt med Mastil v/Tommy vedrørende en spennende stilling hos Aimo Park Norge.

 

Mastil kalte meg inn til en hyggelig prat i deres lokaler. Der ble jeg godt satt inn detaljene i stillingen, og det ble sterkt presisert at jeg vil komme til et fantastisk arbeidsmiljø hvis jeg ble ansatt i Aimo Park. Kort tid etterpå satt jeg i et et intervju hos Aimo Park på Bryn i Oslo. Her fikk jeg bekreftet alt Mastil hadde forklart! Selve intervjuet var nøye, men en ekstremt hyggelig opplevelse hvor jeg også rakk å hilse på et par andre personer som skulle vise seg å bli mine kollegaer kort tid senere.

 

Etter oppstart får jeg igjen og igjen bekreftet alt jeg har blitt fortalt hos Mastil. Jeg har fantastiske kollegaer som vet hvor viktig det er at arbeidsmiljøet er det aller beste! Tusen takk til Mastil som har sørget for at jeg har havnet et sted jeg vil være i mange år 🙂»

Espen Skyseth Olsen

Ansatt i Aimo Park

«Etter å ha gått meg skikkelig fast i min forrige jobb som prosjektleder hvor jeg mistrivdes så til de grader kom jeg over Mastil. Bare for å komme meg unna jobben som prosjektleder søkte jeg på en montørstilling hos Mastil. Etter å ha blitt kalt inn til intervju fant jeg i samråd med Monica at det kanskje ikke var så aktuelt. Etter få dager ringte Monica og ville jeg skulle søke som montasjeleder hos Kvintblendex, en stilling de hadde liggende. Det ble full klaff og jeg stortrives på jobb og fått en mye bedre livskvalitet også. Er evig takknemlig for at jeg fant Mastil og hvordan de jobbet folr og finne en stilling jeg passet i. Tusen takk til Monica og Mastil, dere er rå👍»

John Morten Ebbestad

Montasjeleder KViNT blendex

«Har vært innom 4 bemanningsbyårer, og dere er de eneste jeg har vært strålende fornøyd med. God dialog og god oppfølging 😊 Seriøse»

Marie

Lagermedarbeider

bottom of page