top of page
  • Sarah Engan Johansen

Bytte Jobb – Å tørre å utforske det ukjente

Vi jobber med folk hver dag. Vi snakker med de som er jobbsøkere, men vi snakker også med de som er nysgjerrige, men som ikke helt tørr å ta steget fullt ut.


Styres du av frykt eller nysgjerrighet?

Å bytte jobb kan være en skremmende tanke for mange av oss. Vi sitter fast i det velkjente, det komfortable, og vi blir trygge på våre daglige rutiner. "Man vet hva man har, men ikke hva man går til," sies det, og denne frykten for usikkerheten kan være overveldende. Vi kan også ha en tendens til å tro at vi kun er eksperter på det vi gjør akkurat nå, og at vi ikke har ferdigheter som er overførbare til andre områder. Men i realiteten er det mange gode grunner til å tørre å bytte jobb av og til.


Hvorfor bytte jobb?

Selv om det kan være skremmende å bytte jobb, bør du huske på at du er mer kapabel enn du tror. Ofte er våre ferdigheter og erfaringer mer overførbare enn vi innser, og vi er i stand til å mestre nye utfordringer hvis vi tør å prøve. Å tørre å bytte jobb kan være veien til personlig og profesjonell vekst, nye muligheter og en mer givende karriere. Så, vær modig, ta det første skrittet og utforsk det ukjente. Du kan bli overrasket over hva du oppdager på veien.Silje snakker med en jobbsøker om å bytte jobb
Å tørre å bytte jobb kan være veien til personlig og profesjonell vekst.

Comentarios


bottom of page