Mastil – Gjengen i Mastil MattaMastil februar 16, 2022

Folka i Mastil

Mastil er en nær og pålitelig samarbeidspartner innen rekruttering og bemanning. Vi leverer tilpassede rekrutteringsprosesser og fleksible bemanningsløsninger innenfor flere bransjer. Våre erfarne rådgivere er opptatt av effektive og gode prosesser og vi har stort fokus på tilgjengelighet, fleksibilitet, engasjement, ryddighet og raushet. God kvalitet er viktig for oss og dette skal gjenspeile seg i våre prosesser enten du er kunde eller kandidat.

Monica Skutlaberg Helt
Jeg har jobbet med rekruttering og bemanning i 16 år, og jeg digger jobben min! Den menneskelige kontakten, verdiskapning og suksess er det som står i høysetet hos meg. Mitt fokus er å skape relasjoner basert på tillitt, respekt og ikke minst ærlighet. Dette har gitt meg resultater i form av en stor kundebase og et stort nettverk.
Tommy Svendsen
Jeg elsker mennesker. Å bygge nettverk og relasjoner står høyt i min bok. Og det jeg setter aller mest pris på er når kunder og kandidater kontakter meg igjen på grunnlag av jobben og samarbeidet vi har hatt over de siste 10 årene. Å se en bedrift vokse i takt med fornøyde ansatte er magisk!
Anne Berit Voldengen
Jeg elsker å jobbe med folk, og det å kunne bidra til at andre rundt meg opplever positivitet, humor og trygghet, gjør meg oppriktig glad. Jeg føler meg privilegert når vi får komme på innsiden av de ulike bedriftene og bidra med å finne deres nye kollega
Silje Benonisen
Jeg har jobbet med bemanning og rekruttering i 13 år, og jeg elsker jobben min. Ingenting er bedre enn å se gleden i øynene til den som får en jobbmulighet eller å være med å bidra til at en bedrift lykkes.

Vårt mål er å gi våre kunder og kandidater en opplevelse utover det som er forventet