top of page
Bedrift_1-scaled.jpg

VI FINNER RIKTIG 
KANDIDAT TIL 
DIN BEDRIFT

“Vi skaper positive menneskelige- og økonomiske resultater for våre kunder ved å forstå dem.”

Mastil er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som er opptatt av den personlige kontakten vi skaper med kunder og kandidater. Rekruttering handler om å forstå mennesker. Du skal ikke bare fylle en stol; du skal fylle den med en du kan stole på. Vi er opptatt av å tilføre noe nytt. En person som med sin kompetanse og personlighet kan være med å bidra til at din bedrift utvikler seg og vokser. Vi hjelper våre kunder med å finne den personen som passer best med kulturen og behovene de har. Vår drivkraft er å få mennesker til å møtes og sammen skape en bedre hverdag for alle.

Mastil-teamet klar for å rekruttere

Vi brenner for det vi gjør, og er lidenskapelig opptatt av å finne mennesker som sammen skaper perfekte matcher. Vi hjelper bedrifter med rekruttering til faste stillinger og bemanning, i forbindelse med vikariater eller sesongsvingninger, for korte eller lengre perioder. Våre rådgivere har til sammen over 40 års erfaring innen rekruttering og bemanning, og vi har jobbet med- og for bedrifter i de fleste bransjer. Med vår lange erfaring og kunnskap om folk, vet vi hvordan vi kan hjelpe våre kunder å finne rett person med rett innstilling og kompetanse.

 

Vi forstår folk

I Mastil vet vi hvor viktig det er med riktig match for bedrifter. Vi jobber derfor hardere enn de fleste og strekker oss langt for å finne rett person til rett sted. Alle mennesker er forskjellige, og det er viktig å ha kunnskapen og metodene for å identifisere rett valg. Vi sørger for at både bedrifter og kandidater gjør de rette valgene. Vi kan rekruttering og vi kan folk. Vi vet hvordan din bedrift får den rette kandidaten.  

HVORFOR REKRUTTERE MED MASTIL?

"Vi drives av å hjelpe folk til å finne relevant og godt arbeid og å rekruttere de beste kandidatene for bedrifter som trenger god og relevant arbeidskraft."

Vi finner den rette kandidaten

Vi vet at det kan være kostbart og svært tidskrevende å gjøre alt selv i en ansettelsesprosess. Det kan derfor lønne seg å ha en partner med lang erfaring innen rekruttering og bemanning. Vi vil alltid være ærlige med både bedrift og kandidat om hvilken hverdag som venter når kandidaten er på plass. Vårt fokus er at rett menneske på rett plass alltid vil lønne seg – både menneskelig og økonomisk.

La oss hjelpe deg med det vi er flinke på – å finne gode kandidater – sammen skaper vi gode resultater.

Gjensidig tillit 

Respektfull og fortrolig håndtering av informasjon skaper tillit.  Det er viktig for oss å alltid behandle informasjon om både kunder og kandidater 100% konfidensielt. Vi ivaretar alltid våre kunders og kandidaters datasikkerhet. Tilliten vi får, gjør det mulig å skape en god og fruktbar dialog mellom kunder og kandidater.

Vi utfordrer når det trengs

Av og til har kanskje ikke bedriften din et klart bilde av ønsket kandidat. I disse tilfellene er Mastil en samarbeidspartner som kan justere og supplere bedriftens egen forestilling om hvem, eller hva de trenger. Vi har lang fartstid i bransjen, noe som gir oss verdifull innsikt i de utfordringene bedrifter kan befinne seg i og de forskjellige fasene av bedriftens utvikling. Når vi utfordrer og stiller spørsmål, kan vi avklare hvilken kompetanse bedriften din trenger for å nå deres mål. Vi er flinke på å finne balansen mellom evner, ambisjoner og utfordringer som er innenfor rekkevidde – både for bedriften vi jobber for og kandidatene vi presenterer.

KANDIDATER I FLYTSONEN GAGNER DIN BEDRIFT

Det er mange som er flinke på å finne folk som kan utføre en jobb. Det vi er flinke på er å finne en kandidat som vil trives i din bedrift. Når en ansatt har de evnene som trengs for å mestre jobben, samtidig som arbeidet og utfordringene svarer til egne ambisjoner, er vedkommende i det vi kaller flytsonen. Du vil da oppleve den ansatte som glad og motivert. Og som alle vet: medarbeidere som trives er lønnsomme ansatte, og vil motivere andre mennesker med sin positive innstilling til arbeidet. 

Vi bruker menneskekunnskap, tester og erfaring til å fokusere på nettopp evner og ambisjoner. Slik finner vi en kandidat som opplever bedriften din som en plass med tilstrekkelig utfordringer, som er i samsvar med kandidatens evner og ambisjoner.

Møterom og bord med kollegaer som jobber sammen

«Ansettelsesprosesser er krevende, samtidig som det er noe av det viktigste vi gjør. Vi hadde behov for en samarbeidspartner som kunne avlaste oss i prosessen samtidig med å sikre et godt resultat. I møte med Mastil opplevde vi et stort engasjement og kompetanse som gjorde oss trygge i prosessen. Og resultatet? En medarbeider helt i tråd med våre ønsker og verdier. Vi anbefaler Mastil til alle som trenger nye folk.»

Cathrine Sørvig Pedersen 
Salgssjef & eier i Staut

«De ansatte i Mastil har stor kompetanse og god bransjekunnskap – de har virkelig evnen til å sette seg inn i hva vi ser etter hos en ny medarbeider. De jobber raskt og effektivt, men leverer kun de beste kandidatene til oss! Deres service anbefales på det sterkeste, og vi ser frem til ytterligere samarbeid i årene som kommer!»

Hege K. Thøgersen 
Daglig leder i Hurtig-Gutta

«Vi i Raufoss Engineering AS har benyttet oss av Mastil til hjelp med både bemanning og rekruttering. Mastil tilbyr en glimrende personlig service og oppfølging gjennom hele rekrutteringsprosessen, og har bistått oss med å finne frem til meget gode kandidater. Vi valgte Mastil som samarbeidspartner da de med lokal tilhørighet har en veldig god oversikt over arbeidsmarkedet i vårt område. Gjennom dem kom vi i kontakt med kandidater som vi ikke ville ha funnet frem til uten deres støtte. Vi vil absolutt anbefale Mastil!»

Thomas Danbolt 
Tidl. daglig leder i Raufoss Engineering AS

«Som en liten bedrift var det viktig for meg at ved bruk av et rekrutterings firma, måtte de forstå mitt behov og hva jeg lette etter. Hvordan min bedrift er og hva den trengte. Derfor var valget av Mastil enkelt, da jeg hadde litt kjennskap til dem fra før. Ble også anbefalt de av andre bedriftseiere. Etter en hyggelig prat valgte jeg å gå for rekruttering. Prosessen var veldig ryddig og effektiv, jeg kunne konsentrere meg om bedriften min og de gjøre jobben. Følte meg godt ivaretatt og fulgt opp under denne prosessen, som resulterte i ansettelse. Kan sterkt anbefale en prat med Mastil hvis en lurer på rekruttering, som liten eller stor bedrift.»

Ranveig Westby 
Daglig leder i Gullsmed Westby AS

«Da vi raskt behøvde kvalifisert personell til vår økende oppdragsmengde var en profesjonell aktør som Mastil gode å ha. De satte seg effektivt inn i våre behov og leverte dyktige medarbeidere.»

Svein Arild Hagnæs
CEO i Auto Maskin

«Mastil setter seg ordentlig inn i hvilken person bedriften trenger i forhold til utførelse av jobb og arbeidsmiljø. Har prøvd andre og Mastil leverer. Anbefales!»

Svein Hauso
Salgssjef i Østraadt Rør Gruppen

«Mastil gjorde jobben med å finne gode kandidater i et vanskelig marked. Anbefales!»

Christian Egedius
Daglig leder i Ellco Etikett trykk AS

«MASTIL er vår prefererte leverandør innen bemanning og rekruttering. I et vanskelig arbeidsmarked leverer de dyktige kandidater basert på kundeinnsikt, erfaring og engasjement. Intet oppdrag er for lite, intet oppdrag er for stort. Anbefales !!!»

Gulbrand Gulbrandsen 
Driftsdirektør/HR i T. Myhrvold AS

«Utmerket!!! Utrolig bra kundeservice og oppfølging. Vi ha vært fornøyde med Mastil fra dag en. Kunne ikke bli mer fornøyd med resultatet. Vi vil absolutt bruke Mastil neste gang vi trenger nye folk. Mastil var ekstremt proffe, lyttet til oss og fant den beste kandidaten for jobben. Kan ikke si noe negativ. Vi er meget fornøyde og vil anbefale Mastil til andre.»

J.A. Rødsjø-Davidson
Office Manager, Shipco Transport AS

En effektiv arbeidsmodell for rekruttering inneholder flere trinn: 

  1. Det første trinnet er å avdekke behovene til bedriften med en grundig jobbanalyse, herunder nødvendige ferdigheter, erfaring og personlige egenskaper til den ideelle kandidaten.

  2. Deretter starter prosessen med å søke etter kandidater. Dette gjøres ved å bruke forskjellige metoder som eksempelvis search, annonsering, sosiale medier og ulike nettverk.

  3. Når kandidatene har blitt identifisert, blir de vurdert og sortert ut i en utvalgsprosess. Vi gjennomfører intervjuer og tester der det er hensiktsmessig for å evaluere deres ferdigheter, erfaring og personlige egenskaper. Referansesjekk blir utført for å verifisere kandidatens bakgrunn og tidligere prestasjoner.

  4. Basert på de innsamlede dataene vil beslutning om ansettelse bli tatt. Vi følger opp kunder og kandidater for å sikre at den nye ansatte får nødvendig støtte og trening i den nye stillingen, og bedriften får den arbeidskraften de trenger.

  5. Det er viktig å merke seg at hvert oppdrag for rekruttering og bemanning er unikt, og derfor vil det ofte være behov for skreddersøm og tilpasning i henhold til kundens spesifikke behov og krav.

VÅR ARBEIDSMODELL

VÅR REKRUTTERINGS-PROSESS

Hos Mastil har du alltid en dedikert kontaktperson som hjelper deg gjennom hele rekrutterings- eller bemanningsprosessen. Prosessene våre er alltid rettvise, og alle vurderinger gjøres på likt grunnlag. Vi er opptatt av å bruke god tid ute hos våre kunder så vi lærer å kjenne bedriften, dine medarbeidere og kulturen deres. På den måten kan vi med større sansynlighet finne den rette personen for nettopp din bedrift.

Det som gjør at våre prosesser ofte lykkes er engasjementet og tiden vi legger i hvert oppdrag. Hvert oppdrag er unikt og sammen med våre kunder skaper vi de beste løsningene for nettopp dem.

bottom of page