top of page
Om-Oss_overst.jpg

MASTIL ROMERIKE

Mastil er en pålitelig samarbeidspartner innen rekruttering og bemanning på Romerike. Vi leverer skreddersydde og fleksible løsninger og leverer rekrutteringstjenester i de fleste bransjer. Vi er opptatt av effektive og gode prosesser.

Monica og Tommy er to av eierne og rådgiverne i Mastil.

Rekruttering og bemanning i Lillestrøm/Oslo. Vi kan folk.

Riktig menneske med riktig kompetanse gjør at både bedriften og den ansatte vokser. Teamet i Mastil kan folk og brenner for å matche rett person med rett bedrift. Vi kjenner lokalmiljøet og markedet godt og hjelper deg med alt fra lederrekruttering til search. Vi har bred kompetanse og gode verktøy og prosesser som sammen sikrer at du får en ansatt som fungerer.

Kontakt oss

Vi passer på at både du og bedriften er godt ivaretatt gjennom prosessen med rekruttering og bemanning. Ta kontakt, så hjelper vi deg med en skreddersydd og fleksibel løsning på Romerike og i Oslo.

Monica Skutlaberg Helt

+47  900 20 167

Eier & rådgiver // Oslo & Viken

Tommy Svendsen

+47 966 22 717

Eier & rådgiver // Oslo & Viken

Smilende kunde med lys I ansiktet.

HVORFOR DU BØR VELGE MASTIL

Vi er grundige

Mastil representerer bedrifter og kandidater som er kompetente innenfor sine felt. Vi har den faglige styrken og de som kjenner oss vet at vi er grundige og seriøse.  

I Mastil vet vi hvor viktig en jobb kan være for et menneske, og vi vet hvor viktig det er med riktig ansatt på rett sted. Derfor jobber vi hardere enn de fleste med å finne den rette matchen mellom kandidat og bedrift. Alle er forskjellige,.Vi har kunnskapen og metodene som skal til for å identifisere det rette valget for begge parter. Det er en av grunnene til at vi med trygghet kan si: Vi kan folk!

Noen ganger er det nødvendig å utfordre

Våre kunder har ofte et klart bilde av hva slags kandidat de ønsker seg når de har behov for flere ansatte, men noen ganger er det ikke like klart. Vi er en samarbeidspartner som kan utfordre og analysere behovene når det trengs.

Vi vet at det kan være lett å overse viktige krav og menneskelige verdier når man ser verden fra innsiden og toppen av egen bedrift. Vi  har lang erfaring i bransjen. Det gir oss verdifull innsikt i hvilke utfordringer bedrifter befinner seg i, i ulike faser av bedriftenes utvikling. Når vi utfordrer og stiller de rette spørsmålene, vil vi belyse hvilken kompetanse og menneskelige kvaliteter som trengs for å nå bedriftens mål.

Tillit fra kandidater og bedrifter

Mastil er opptatt av at våre kunder og kandidater skal være trygge på vår håndtering av all informasjon vi får eller innhenter i forbindelse med et oppdrag eller en ansettelse.Vi sørger derfor for 100%  konfidensiell behandling av all data vi får fra dere.

Revidert arbeidsgiver - logo

Vi er en Revidert Arbeidsgiver

Revidert Arbeidsgiver er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. Gjennom ordningen får bedrifter dokumentert sin kvalitet som arbeidsgiver gjennom ekstern revisjon av rutiner og praksis. Områder som kontrolleres er ansettelseskontrakter, vurdering av risikoforhold hos innleier, HMS, arbeidstid, lønn og sykepenger.

bottom of page